H'Art Studio

Nu esti logat

Intra in cont

Modalitati de plata

H'ART STUDIO va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata : 


1.Plata online cu cardul

  • Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al companiei dvs, in conditii de siguranta deplina!
  • Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
  • Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
  • Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei mobilpay .
  • SC Horeca Art Studio SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.


2. Plata prin transfer bancar (prin ordin de plata) direct în contul RO55BTRLRONCRT0435443501  , Banca: TRANSILVANIA , beneficiar SC HORECA ART STUDIO SRL

  • Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC HORECA ART STUDIO SRL, in urma confirmarii telefonice sau prin email a comenzii cu un consultant de vanzari.
  • Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.


3. Plata Ramburs ( numerar la livrare )

  • Se poate efectua doar in cazul produselor de dimensiuni mici si medii. Pentru comenzi cu produse fragile, cu volum si greutate mare ( coltare, canapele, mese,  mobilier de dormitor si living), plata se poate face doar online cu card bancar sau prin transfer bancar.


- Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA. SC Horeca Art Studio SRL isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor / serviciilor fara o instiintare prealabila

- Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. SC Horeca Art Studio SRL nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura.

- La livrare, produsul (produsele) va fi insotit de urmatoarele documente: factura fiscala, certificat de garantie, certificat de conformitate, schite de montaj.

- In cazul platilor online SC Horeca Art Studio nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

- Intrucât unele produse de pe site pot fi afişate din eroare sau cu un preţ ce poate fi considerat în mod evident derizoriu, SC HORECA ART STUDIO SRL are dreptul să anuleze eventuale comenzi lansate cu privire la acele produse, obligându-se să restituie clientului, după caz, orice sume plătite până la acel moment, cu consecința restituirii întregii sume plătite de cumpărător în considerarea comenzilor anulate.